Peugeot Παρουσιάζει Καινοτόμα Μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024
Αυτοκίνητο

Peugeot Παρουσιάζει Καινοτόμα Μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024




Η Peugeot προγραμματίζει να συμμετάσχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Paris Expo Porte de Versailles. Στην εκδήλωση, η γαλλική μάρκα θα αποκαλύψει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο fastback E-408, το οποίο ενσωματώνει εντυπωσιακό στυλ και υψηλή απόδοση.

Όλα τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Peugeot περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Allure Care, προσφέροντας εγγύηση μέχρι και 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. Η μάρκα έχει ανακοινώσει ότι θα διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή μάρκα μαζικής παραγωγής, με συνολικά 12 μοντέλα μηδενικών ρύπων.

Στο περίπτερο της Peugeot στην έκθεση, θα παρουσιαστούν μοντέλα όπως το E-208, το οποίο είναι το πιο πωληθέν ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Γαλλία, και το E-2008, ένα δυναμικό συμπαγές SUV που συνδυάζει κομψότητα και επιδόσεις. Το E-308 παρέχει έναν φουτουριστικό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, ενώ το E-3008 θα παρουσιαστεί στην έκδοση Long Range, προσφέροντας αυτονομία έως και 700 χλμ., την καλύτερη στην κατηγορία των SUV.

Επιπλέον, το E-5008 είναι ένα SUV ανώτερης κατηγορίας με επταθέσια χωρητικότητα, αυτονομία έως και 668 χλμ. και συνδυάζει άνεση και τεχνολογικές καινοτομίες για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Μέσω του Peugeot INCEPTION Concept, η εταιρεία προβάλλει το μέλλον της μετακίνησης, συνδυάζοντας άνεση και βιωσιμότητα, ενώ ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες για εξοικονόμηση πόρων και ελαχιστοποίηση σπατάλης. Το νέο i-Cockpit του INCEPTION Concept προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης, με το σύστημα διεύθυνσης Hypersquare να προσφέρει εργονομία και εντυπωσιακό έλεγχο.

Από το 2026, το Hypersquare θα είναι στάνταρ χαρακτηριστικό στα μοντέλα της Peugeot, προσφέροντας μια διαισθητική εμπειρία οδήγησης που παραπέμπει στη χρήση smartphone. Το ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης ensures ακριβή και άμεσο έλεγχο, διαγράφοντας την ανάγκη για παραδοσιακή μηχανική σύνδεση μεταξύ στήριξης και τροχών.

Πηγή: news.gr