Αυξημένη Κίνηση και Καθυστερήσεις στους Δρόμους της Αττικής τη Δευτέρα
Ελλάδα

Αυξημένη Κίνηση και Καθυστερήσεις στους Δρόμους της Αττικής τη Δευτέρα




Οι οδηγοί πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς η κίνηση στους δρόμους της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Ειδικότερα, ο Κηφισός έχει «κοκκινίσει» από τις πρώτες ώρες της ημέρας, με προβλήματα να καταγράφονται και σε κεντρικές οδούς της Αθήνας.

Επιπλέον, καθυστερήσεις παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισίας και στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ η κατάσταση είναι δυσχερής και στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο παρουσιάζει καθυστερήσεις 15’ έως 20’ από τον κόμβο της Δημοκρατίας έως τον κόμβο της Κηφισίας, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις είναι από 5΄ έως 10΄ από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Αντίστοιχες καθυστερήσεις 5′ έως 10΄ σημειώνονται στις εξόδους για Λαμία.

Για άμεση ενημέρωση σχετικά με την κίνηση, τις καθυστερήσεις και τα τροχαία συμβάντα στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, οι οδηγοί μπορούν να συμβουλεύονται έναν διαδραστικό χάρτη που παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση της κυκλοφορίας.

Πηγή: news.gr