Άγρια Αγόρια και Επιθέσεις Νεανικής Βίας στην Γλυφάδα
Ελλάδα

Άγρια Αγόρια και Επιθέσεις Νεανικής Βίας στην Γλυφάδα




Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που ήρθαν στο φως σχετικά με την επίθεση σε βάρος μιας 14χρονης στη Γλυφάδα. Η δράστιδα της επίθεσης ακούγεται σε ηχογραφημένες συνομιλίες να απειλεί το θύμα της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Με την παρέα που ήμασταν και την προηγούμενη φορά, θα πάμε να την γαμ… στο ξύλο, να πεθάνει, αλήθεια θα πεθάνει, στο ορκίζομαι, να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της, από τώρα, τώρα όμως, γιατί θα είναι πολύ αργά γι’ αυτό. Οπότε περιμένετε τώρα την κηδεία της, γιατί έχει πεθάνει».

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η επίθεση φέρεται να είχε αφορμή ένα αγόρι. Σε άλλη ηχητική συνομιλία, δύο μαθήτριες αναφέρουν ότι η μία δεν γνώριζε ότι η άλλη θα χτυπηθεί, ενώ μια άλλη μαθήτρια σημειώνει ότι η 14χρονη δεν είχε ούτε ράμματα, ούτε τίποτα σοβαρό. «Έχασε απλά από το ‘μπιφ’ κι ότι μετά έφυγε κυρία», λέει.

Ο πατέρας του θύματος, ακούγοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα, επιθυμούσε να παρέμβει στην εκπομπή, όπου δήλωσε: «Το παιδί ζει από τύχη. Βρέθηκε ένας δημοτικός αστυνομικός και περιόρισε την έκταση του συμβάντος». Επιπλέον, ανέφερε ότι τώρα υπάρχει κάλεσμα από την άλλη πλευρά για νέα επίθεση στις δράστιδες και εξέφρασε τη θέση του ότι «στη βία δεν απαντάμε με βία».

Πηγή: news.gr