Δεύτερο Άτομο Στη Σκηνή Θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ Στο Φως Νέες Πληροφορίες
Ελλάδα

Δεύτερο Άτομο Στη Σκηνή Θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ Στο Φως Νέες Πληροφορίες




Σύμφωνα με πληροφορίες από την αρχική έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε η παρουσία δεύτερου ατόμου στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα. Αυτή η αναχώρηση του ατόμου φαίνεται να καταγράφεται αρκετά πριν από τον εκτιμώμενο χρόνο θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του γύρω στις 22:30.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ευρήματα που ενδέχεται να σχετίζονται με τις συνθήκες του θανάτου του ποδοσφαιριστή. Πηγές αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά του Μπάλντοκ, χωρίς να είναι σαφές αν αυτό ήταν εκ γενετής. “Έχουν αποκλειστεί τα βίαια αίτια, δηλαδή κάποιος μηχανισμός που προκάλεσε με κακώσεις τον πνιγμό”, δήλωσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Ο ιατροδικαστής πρόσθεσε ότι το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τη διερεύνηση πιθανών παραγόντων που μπορεί να έχουν προκαλέσει τον πνιγμό ή εάν το γεγονός είναι αυτοτελές. Θα εξεταστεί αν υπάρχουν υποκείμενα αίτια που οδήγησαν στον πνιγμό, είτε τοξικής είτε παθολογικής αιτιολογίας. Αναμένονται οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι επιπλέον που πρέπει να εξεταστεί.

Στο πόρισμά του αναφέρεται ότι η αιτία θανάτου είναι “πνιγμός εντός ύδατος”, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να ελεγχθεί αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά ή άλλο παθολογικό ζήτημα. Κατά την εξέταση, διαπιστώθηκαν φυσαλίδες και αφρός στο στόμα και τον λάρυγγα, καθώς και ποσότητα νερού στα πνευμόνια.

Πηγή: news.gr