Δικαστική μάχη για τη στυγερή δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη
Ελλάδα

Δικαστική μάχη για τη στυγερή δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη




Συγκλονιστική είναι η κατάθεση μιας μάρτυρα στη δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη το 2021, καθώς ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της. «Λίγο πριν εξαφανιστεί την είχα δει και ήταν πάρα πολύ χτυπημένη. Τα σημάδια της ήταν εμφανή», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Το άψυχο σώμα της Φαίης Μπακογιώργου είχε εντοπιστεί τυλιγμένο σε μία κουβέρτα και εγκαταλελειμμένο δίπλα στα σκουπίδια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η σπιτονοικοκυρά της θεωρείται ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, με τη μητέρα και την αδερφή της να είναι οι συνεργοί.

Ο πατέρας της Φαίης εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη. «Περιμένω τη δικαιοσύνη, έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και σήμερα μου το απέδειξε», δήλωσε στο ERTnews.

Η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά, που δεν είχε παραστεί στη δίκη, διόρισε συνήγορο που μέσω τρίτου ζήτησε αναβολή για την υπόθεση. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και διέταξε τη βίαιη μεταγωγή της στην επόμενη συνεδρίαση. Η δικηγόρος της οικογένειας κατηγορεί την κατηγορούμενη για παρελκυστική τακτική, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί να εμπαίζουν το δικαστήριο».

Η δίκη διεκόπη και έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή: news.gr