Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα με ύποπτο κοντινό πρόσωπο
Ελλάδα

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα με ύποπτο κοντινό πρόσωπο




Η υπόθεση της δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα το Σάββατο έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους της και τους οδήγησε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Οι Αρχές εντόπισαν την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, καλυμμένη με αίμα, ενώ γύρω υπήρχαν ματωμένες πατημασιές. Η 84χρονη φέρει μαχαιριά στην πλάτη.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε στην εκπομπή «Live News» ότι η πόρτα του σπιτιού δεν παρουσίασε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν γνωστός της. Το κλειδί βρισκόταν πάνω στην πόρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκε σε ένα κομοδίνο, στοιχεία που ενισχύουν την εκτίμηση ότι πρόκειται για άτομο από το κοντινό της περιβάλλον. Ειδικότερα, η 84χρονη φέρεται ότι είχε μεγάλη περιουσία και είχε εκμυστηρευτεί σε γείτονά της ότι είχε αντιδικία με συγγενείς της για κληρονομικά ζητήματα. Οι συγγενείς έχουν ελεγχθεί από την αστυνομία, αλλά διαθέτουν αδιάσιστα άλλοθι για την συγκεκριμένη ημέρα.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο Γιώργος Καλλικμάνης, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ο οποίος δήλωσε: «Ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, μία πόρτα με το κλειδί από πίσω σημαίνει είτε ότι ο δολοφόνος χτύπησε και του άνοιξε η ηλικιωμένη είτε ότι άνοιξε σε έναν άγνωστο, τον οποίο ήξερε. Δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης, ενώ η μπαλκονόπορτα ήταν κλειστή. Υπήρχε μία μικρή ακαταστασία, αλλά δικαιολογείται καθώς ήταν μόνη της. Ο δράστης την χτύπησε με το μαχαίρι από πίσω μία φορά. Δεν νομίζω ότι την άφησε αιμόφυρτη, αλλά την είδε ήδη νεκρή. Υπήρχαν πιτσιλιές αίματος και φαίνεται ότι κάποιος έχει πατήσει εκεί. Υπάρχουν κάμερες γύρω από το σπίτι και η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία».

Πηγή: news.gr