Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα προκαλεί ανησυχία στην κοινότητα
Ελλάδα

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα προκαλεί ανησυχία στην κοινότητα




Η 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο διαμέρισμά της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα, μετά από τηλεφώνημα συγγενών της στην Αστυνομία, καθώς είχε χάσει τη ζωή της για πάνω από 24 ώρες. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, αντίκρισαν τη σορό της μέσα σε μια λίμνη αίματος, και αυτό που τράβηξε την προσοχή των Αρχών ήταν οι ματωμένες πατημασιές που υπήρχαν γύρω από το πτώμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λεπτομέρειες από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης εξετάζονται προσεκτικά, με τις αρχές να εξετάζουν σενάρια που οδηγούν σε συγκεκριμένο δράστη. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο επιβεβαίωσε ότι το τραύμα προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι ή κατσαβίδι, και ότι ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει τουλάχιστον από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, 11 Οκτωβρίου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε σημάδια παραβίασης και το κλειδί βρισκόταν στην κλειδαριά από την εσωτερική πλευρά, κάτι που υποδεικνύει ότι ο δράστης πιθανόν να ήταν γνωστός στο θύμα και να της είχε ανοίξει η ίδια την πόρτα. Αυτή η εκτίμηση ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν φανερά σημάδια πάλης ή αντίστασης μέσα στο διαμέρισμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι εμπειρογνώμονες του τμήματος σήμανσης έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για τη δημιουργία εκμαγείου που θα βοηθήσει στην αναγνώριση του τύπου του παπουτσιού που φορούσε ο δράστης. Οι αστυνομικοί αναζητούν επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να προσδιορίσουν ποιοι εισήλθαν ή εξήλθαν από το διαμέρισμα κατά την επίμαχη χρονική περίοδο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα προερχόταν από τη Λιβαδειά και διέμενε στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων τα τελευταία 10 χρόνια, γνωστή ως κοινωνική και ανοιχτή.

Πηγή: news.gr