Δολοφονία Ενκελέιντα Σοκάρει η Εισαγγελική Πρόταση για τον Δράστη
Ελλάδα

Δολοφονία Ενκελέιντα Σοκάρει η Εισαγγελική Πρόταση για τον Δράστη




Η εισαγγελική πρόταση για τον δολοφόνο της 40χρονης Ενκελέιντα, που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο στο Μενίδι, είναι «καταπέλτης». Ο δράστης αποφάσισε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, μη μπορώντας να αποδεχτεί τον χωρισμό. Πληροφορίες από αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star αναφέρουν ότι την μαχαίρωσε σε ζωτικά σημεία του σώματός της, παρασχέτοντας της το χαριστικό χτύπημα προτού αποχωρήσει, πιστοποιώντας την ολοκλήρωση του εγκληματικού του σχεδίου.

Αναφέρεται στην πρόταση ότι, προτού φύγει από το σημείο του εγκλήματος, κόλλησε το μαχαίρι στο σώμα της, διασφαλίζοντας ότι είχε επιτευχθεί ο θάνατός της. Μετά την πράξη του, ο 50χρονος δράστης έδειξε εφησυχασμένος, πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Κατέφυγε μάλιστα στον πρώτο όροφο μιας υπό ανέγερση οικοδομής στο Καματερό, όπου και εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης.

Σημαντικό είναι ότι η κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη είχε ήδη αποκαλυφθεί, καθώς την επόμενη ημέρα από το έγκλημα είχε ορισθεί η δίκη του, ύστερα από καταγγελία που είχε υποβληθεί από το θύμα, αλλά η διαδικασία είχε αναβληθεί, αφήνοντάς τον ελεύθερο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκφράσει καμία μεταμέλεια για την εγκληματική του πράξη.

Η εισαγγελέας προτείνει την ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Έλενα Παχνή, επεσήμανε πως εργάζονται για την επιμέλεια των δύο παιδιών που έμειναν πίσω, με την έννοια της παροχής υποστήριξης. «Ασφαλώς δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την εισαγγελία, καθώς είναι μια ομολογημένη πράξη, και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών», ανέφερε.

Πηγή: news.gr