Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα με τέσσερις ύποπτους στην Ερευνα
Ελλάδα

Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα με τέσσερις ύποπτους στην Ερευνα




Οι αρχές διερευνούν τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα, η οποία βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο. Είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, κάτι που ανησύχησε τους συγγενείς της οι οποίοι και κάλεσαν την Αστυνομία. Έχουν πλέον αναγνωρίσει τέσσερις υπόπτους για το έγκλημα, των οποίων τα άλλοθι εξετάζονται προσεκτικά.

Στην σκηνή του εγκλήματος, οι αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ υπήρχαν και ματωμένες πατημασιές. Το θύμα είχε δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα εμπιστευόταν τον δράστη. «Κάποιος δεν γυρνάει την πλάτη του σε ξένο», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Επιπλέον, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η 84χρονη συνήθιζε να αφήνει την εξώπορτα του σπιτιού της ανοικτή, επικαλούμενη πιο συγκεκριμένα ότι «έβαζε ένα παπούτσι για να την κρατά ανοιχτή». Αυτή η πληροφορία υποδηλώνει ότι το θύμα ίσως δεν άνοιξε η ίδια την πόρτα, αλλά βρήκε τον δράστη μέσα στο σπίτι της. Όσον αφορά το όπλο του εγκλήματος, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν ο δράστης το είχε μαζί του ή το πήρε από το σπίτι. Το μαχαίρι που προκάλεσε τον θάνατο της ηλικιωμένης πάντως δεν έχει βρεθεί.

Πηγή: news.gr