Δολοφονία στην Κέρκυρα Θάνατος 68χρονου από τη σύζυγό του
Ελλάδα

Δολοφονία στην Κέρκυρα Θάνατος 68χρονου από τη σύζυγό του




Η σύζυγος του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα έχει ομολογήσει ότι τον σκότωσε με μαχαίρι. Η 49χρονη Ρωσίδα ήταν εξαρχής η κεντρική ύποπτη για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα στοιχεία της δολοφονίας, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Στη σκηνή του εγκλήματος παρευρίσκονται ο ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί, που εξετάζουν το περιβάλλον της κατοικίας. Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων μια σακούλα που περιείχε ρούχα της 11χρονης κόρης του ζευγαριού, γεμάτα αίματα, καθώς και ένα μαχαίρι.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η κόρη του θύματος κάλεσε τις Αρχές. Ανέφερε ότι ο πατέρας της είχε επιστρέψει στο σπίτι τους στο Πέραμα σοβαρά τραυματισμένος και είχε χάσει τις αισθήσεις του. Στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί βρήκαν τον 68χρονο πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια στάση και με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις Αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία δύο χρόνια, με τρεις καταγγελίες. Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2022, όταν ο άνδρας υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του, ενώ οι δύο επόμενες έγιναν το 2024, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, με μηνύσεις και από τα δύο μέρη.

Πηγή: news.gr