Δολοφονία στην Κυψέλη Θρήνος και εκδίκηση για σεξουαλική κακοποίηση
Ελλάδα

Δολοφονία στην Κυψέλη Θρήνος και εκδίκηση για σεξουαλική κακοποίηση




Σοκαριστικές νέες πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη από δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών, που είναι ξαδέλφια του θύματος. Οι δράστες φέρονται να υποστήριξαν ότι ο 28χρονος τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν μικρά παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έχει συγκεντρώσει στοιχεία που δείχνουν ότι το θύμα είχε προειδοποιηθεί από τους οικείους του να μην επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αλβανία, πιθανόν λόγω φόβων για εκδικητικές ενέργειες εκ μέρους των αδελφών του.

Η οικογένεια του θύματος φέρεται να εξέφραζε ανησυχίες, ίσως και από απειλές που δέχονταν, ότι τα δύο αδέλφια, που κατηγορούσαν τον 28χρονο για κακοποίηση προ 12ετίας στην Αλβανία, θα προχωρούσαν σε βίαιες ενέργειες αν αυτός εμφανιζόταν στην Ελλάδα. Παρά τις προειδοποιήσεις, ο 28χρονος φαίνεται να αποφάσισε να επισκεφθεί τη χώρα, γεγονός που εξόργισε τα αδέλφια και τα οδήγησε στην εγκληματική τους ενέργεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο δράστες ενημέρωσαν τον πατέρα τους, που κατήγγειλε ότι άκουσε τον 28χρονο να παραδέχεται την κακοποίηση των παιδιών του. Οι αδελφοί αποφάσισαν να παρασύρουν τον θύμα στην Κυψέλη, όπου τον μαχαίρωσαν, αφού πρώτα είχαν μια σύντομη στιχομυθία μαζί του. Επίσης, αναφέρεται ότι οι δράστες ενέπνευσαν την πράξη τους από τη σειρά «Τα τέρατα» των αδελφών Μενέντεζ, που προβάλλεται στο Netflix.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τη δολοφονία στον ανακριτή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ενώ έχουν ήδη ομολογήσει την πράξη τους, αποκαλύπτοντας ότι τον σκότωσαν επειδή τους είχε βιάσει όταν ήταν παιδιά.

Πηγή: news.gr