Δύο Νεκροί σε Τροχαία Δυστυχήματα στα Ιωάννινα
Ελλάδα

Δύο Νεκροί σε Τροχαία Δυστυχήματα στα Ιωάννινα




Δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε κοντινές χρονικές στιγμές έχουν προκαλέσει θλίψη στα Ιωάννινα, καθώς οι θάνατοι ενός 19χρονου και ενός 26χρονου έχουν βυθίσει την τοπική κοινωνία σε πένθος.

Ο 26χρονος οδηγός, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του στη Δωδώνης, κοντά στο κατάστημα ACS, και προσέκρουσε σε δέντρο. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν τρία οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό μαζί με ένα από την 5η ΕΜΑΚ, με συνολικά 11 πυροσβέστες να συμμετέχουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του. Δυστυχώς, ο 26χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα χωρίς τις αισθήσεις του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το πρωί, ένας 19χρονος οδηγός μηχανής είχε άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, στα Καρδαμίτσια. Ο νεαρός φαίνεται πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να καταλήξει στο οδόστρωμα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως στο σημείο, παρέχοντας ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση, αλλά, δυστυχώς, ο νεαρός δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Τα ακριβή αίτια και των δύο τροχαίων συμβάντων διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Πηγή: news.gr