Επίθεση με μεταλλικό σωλήνα σε νεαρούς λόγω ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Επίθεση με μεταλλικό σωλήνα σε νεαρούς λόγω ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη




Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι νεαροί δράστες προσέγγισαν ένα 16χρονο αγόρι και την 14χρονη φίλη του, πραγματοποιώντας επίθεση με μεταλλικό σωλήνα. Ένας από τους δράστες επιτέθηκε στο αγόρι, ενώ οι υπόλοιποι άσκησαν σωματική βία κατά της κοπέλας με γυμνά χέρια. Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην Πολίχνη και τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, με το αγόρι να πηγαίνει στο ΑΧΕΠΑ και το κορίτσι στο «Γ. Γεννηματάς».

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά έξι εφήβων, ηλικίας 14 και 15 ετών. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων, και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Εκτιμάται ότι οι λόγοι πίσω από την επίθεση σχετίζονται με ερωτική αντιζηλία. Ο μεταλλικός σωλήνας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση βρέθηκε και κατασχέθηκε από τον τόπο του συμβάντος, ενώ στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε επίσης και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Πηγή: news.gr