Γιώργος Μαζωνάκης Καταθέτει Αγωγές για Οικονομικές Διαφορές με την Αδερφή του
Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης Καταθέτει Αγωγές για Οικονομικές Διαφορές με την Αδερφή του




Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόκειται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, καθώς κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών δύο αγωγές λογοδοσίας σε σχέση με οικονομικές διαφορές που έχει με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλλιτέχνης εκφράζει τη βαθιά του απογοήτευση και τονίζει ότι η εμπιστοσύνη που είχε στους ανθρώπους γύρω του έχει πληγεί.

«Η ζημιά μέσα μου είναι το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου», αναφέρει σε δήλωσή του. Συνεχίζει λέγοντας ότι πρώτη φορά, στην καριέρα του ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος, έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες προκλήσεις ενώ προσπαθεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του.

Στη δήλωσή του, ο τραγουδιστής αναφέρεται στις εκκρεμείς νομικές υποθέσεις, δηλώνοντας: «Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα. Η κρίση της Δικαιοσύνης. Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;). Την αναζήτηση νομικών ευθυνών και οι ενέργειες είναι απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματά μου και τα συμφέροντά μου». Ανέφερε επίσης την πίστη του ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν και ότι η μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί θα αποκατασταθεί – τόσο σε υλικούς όσο και σε συναισθηματικούς όρους.

Αναρωτιέται, μάλιστα, ποιο δικαστήριο και ποια δικαιοσύνη θα μπορέσει να αποκαταστήσει τη ζημιά της ψυχής του, επισημαίνοντας την ανάγκη να γίνονται διαφοροποιήσεις μεταξύ του δικαίου και του νόμιμου. Κλείνει τη δήλωσή του με τη φράση: «Και όλα εδώ, πληρώνονται!».

Πηγή: news.gr