Η αλεπού και ο τραγουδιστής η άγνωστη πλευρά ενός έρωτα που έγινε εφιάλτης
Ελλάδα

Η αλεπού και ο τραγουδιστής η άγνωστη πλευρά ενός έρωτα που έγινε εφιάλτης




Η ιστορία του Γιάννη Πλούταρχου με μια 47χρονη θαυμάστρια παίρνει νέο φως, καθώς αύριο πρόκειται να εκδικαστεί η μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον της. Η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε το 2019, όταν η γυναίκα, η οποία συχνά παρακολουθούσε τις εμφανίσεις του, άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του. Αρχικά, η θαυμάστρια άφηνε σημειώματα και γλυκά, αλλά η συμπεριφορά της σύντομα έγινε πιο επιθετική. Όπως ο ίδιος ο τραγουδιστής αναφέρει, από το 2020 έως το 2022, η γυναίκα περνούσε πολλές ώρες έξω από το σπίτι του, χτυπώντας το κουδούνι σε ακατάλληλες ώρες και προσπαθώντας να του μιλήσει με ανεπίτρεπτους τρόπους.

Η σύζυγος του Πλούταρχου υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία το 2021, μετά από ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Στην ανάκριση, η κατηγορούμενη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι απλώς ήθελε να του μιλήσει και να κρατήσει την προσοχή του. Ωστόσο, μετά από αυτή τη σύσταση, η συμπεριφορά της έγινε ακόμα πιο έντονη, με σεξουαλικά περιεχόμενα σημειώματα να αφήνονται έξω από το σπίτι του. Ως αποτέλεσμα, η 47χρονη κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η συνήγορος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και ανέφερε ότι το κατηγορητήριο αναφέρεται σε συγκεκριμένες ημέρες, αντί για μια τριετή περίοδο. Υποστήριξε ότι οι προθέσεις της πελάτισσάς της ήταν καθαρές και ότι δεν ήταν επικίνδυνη. Η κα Βέλτση τόνισε ότι η γυναίκα είχε ερωτευτεί τον τραγουδιστή και θεώρησε ότι οι ενέργειές της ήταν μια μορφή διεκδίκησης.

«Τα προηγούμενα δημοσιεύματα για τη διατάραξη της οικογενειακής ζωής του τραγουδιστή δεν ήταν αληθή. Παρ’ ότι μπορεί να έγινε παρερμηνεία κάποιας συμπεριφοράς του στο παρελθόν, η εντολέας μου δεν είχε κατανοήσει ότι αυτό το ενδιαφέρον δεν ήταν αμοιβαίο», εξήγησε η κ. Βέλτση και πρόσθεσε ότι η γυναίκα είναι μετανοιωμένη για τις πράξεις της και σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη.

Πηγή: news.gr