Η αποκάλυψη του εγκλήματος και ο μοιραίος ισχυρισμός του συζύγου της ύποπτης γυναίκας
Ελλάδα

Η αποκάλυψη του εγκλήματος και ο μοιραίος ισχυρισμός του συζύγου της ύποπτης γυναίκας




Η Αστυνομία φαίνεται ότι κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στα Καμένα Βούρλα, 10 ημέρες μετά την ανακάλυψη του εγκλήματος. Η προσαγωγή μιας 50χρονης, που φρόντιζε την ηλικιωμένη, έγινε το πρωί στην Εύβοια, όπου εργαζόταν για άλλη οικογένεια. Οι Αρχές είχαν εστιάσει την προσοχή τους πάνω της από την αρχή, καθώς ήταν γνωστή στο θύμα και είχε πρόσβαση στο σπίτι της.

Ο σύζυγος της 50χρονης είχε δηλώσει σε εκπομπή ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν απομακρυνθεί από την περιοχή για έναν ολόκληρο χρόνο, κάτι που αποδείχθηκε μη αληθές. Το γεγονός αυτό κίνησε υποψίες για την ενοχή του, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι διαμένει στα Καμένα Βούρλα και ότι η γυναίκα επισκεπτόταν τακτικά την 84χρονη. Μετά τη δολοφονία, ο σύζυγος της 50χρονης δήλωσε ότι η σύζυγός του υπέστη εγκεφαλικό και ότι οι δύο τους βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν εστιάσει στην 50χρονη και λόγω βίντεο ντοκουμέντων που την κατέγραφαν να πλησιάζει στο σπίτι της ηλικιωμένης τη μέρα της δολοφονίας. Οι κάμερες ασφαλείας δεν κατέγραψαν άλλο άτομο να πλησιάζει εκείνη την ημέρα. Το πτώμα της 84χρονης βρέθηκε από έναν ξάδερφό της, ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν είχε λάβει νέα της για πάνω από 24 ώρες. Διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε μαχαιρωθεί πισώπλατα και ότι υπήρχαν ίχνη αίματος στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για μικροκλοπές σε σπίτια που καθάριζε. Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε στην σκηνή της εγκληματικής ενέργειας ήταν καθοριστικό για την υπόθεση. Ένα αποτύπωμα έδειξε ότι η 50χρονη φορούσε τον συγκεκριμένο τύπο παπουτσιού την ημέρα του εγκλήματος.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η 50χρονη ίσως προσπάθησε να κλέψει χρήματα από την 84χρονη, και ένα άλλο σενάριο αναφέρει ότι η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε την κλοπή και ίσως κάλεσε την δράστιδα να μιλήσουν, προκαλώντας ανησυχία και ενδεχομένως την απάντηση με τη δολοφονία της.

Πηγή: news.gr