Η επιστροφή του Γιάννη Παπαστεφανάκη στη Θεσσαλονίκη μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην Αμερική
Ελλάδα

Η επιστροφή του Γιάννη Παπαστεφανάκη στη Θεσσαλονίκη μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην Αμερική




Πολύ χαρούμενος είναι ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από έναν μήνα στην Αμερική, όπου υποβλήθηκε σε μία επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Όπως δήλωσε, του έλειψε το σπίτι του αλλά και η αγαπημένη του ομάδα.

«Στερητικό είχα πάθει, περιμένω τη στιγμή που θα μπω περπατώντας μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να συναντήσω τον πρόεδρο και όλη την ομάδα για να χαρούν και αυτοί με τη χαρά μου. Είμαστε λιοντάρια και παλεύουμε, δέχτηκα κύμα θετικής ενέργειας από όλους τους παίκτες», ανέφερε ο Γιάννης, προσθέτοντας και τις προβλέψεις του για τα αθλητικά δρώμενα, ενώ αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

Η μητέρα του Γιάννη, η κ. Ελένη, κάνοντας λόγο για την εμπειρία στην Αμερική, σημείωσε: «Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με τον Γιάννη μας δυνατό και έτοιμο να αρχίσει ένα πρόγραμμα δύσκολου ενδυνάμωσης… ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και κάνουμε τα βήματα από την αρχή όπως ένα μωρό, αργά αλλά σταθερά».

Ο πατέρας της οικογένειας τόνισε το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχτηκαν από όλο τον κόσμο, ειδικότερα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, την ομογένεια και τη Μητρόπολη Σικάγο. «Με τη στήριξη που έχουμε σηκώνουμε ακόμη και πύραυλο», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεφανάκης.

Πηγή: news.gr