Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο
Ελλάδα

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο




Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή. Η γνωστή ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο Υγεία από το βράδυ της Τετάρτης 25/9, μετά την κατάρρευσή της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Στις 26/9, το θεραπευτήριο ανακοίνωσε ότι έχει υποστεί εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.

Η ιατρική ανακοίνωση ανέφερε: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη». Οι θεράποντες ιατροί της είναι οι Ηλίας Κ. Πολιτάκης και Ηλίας Ανδριανάκης.

Στη διάρκεια της συναυλίας, η Μαρινέλλα είχε εκφράσει την ελπίδα ότι το κοινό θα περάσει ωραία, λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη». Σημειώνεται ότι μόλις είχε τραγουδήσει δύο κομμάτια προτού καταρρεύσει, με τους στίχους «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;».

Βίντεο από την ερμηνεία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου η συγκλονιστική ερμηνεία της έχει εντυπωσιάσει πολλούς. Πολλοί σχολιαστές επισημαίνουν τη δύναμη της φωνής της, ενώ εκφράζουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Πηγή: news.gr