Η Κατάσταση Υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και οι Ανακρίβειες για την Πορεία του
Ελλάδα

Η Κατάσταση Υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και οι Ανακρίβειες για την Πορεία του




Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα αναφέρθηκε στην πρόοδο της υγείας του τραγουδιστή, ύστερα από έξι μήνες που βρίσκεται σε νοσοκομείο, έπειτα από έμφραγμα. Όπως είπε, ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση, καθώς κουνάει το πόδι του και γίνεται φυσιοθεραπεία. Ωστόσο, τόνισε ότι κυκλοφορούν ανακρίβειες σχετικά με την κατάσταση του, όπως ότι ίσως έχει πρόβλημα στα μάτια του, κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς δεν έχει ακόμη συνέλθει εντελώς.

Αδελφή του Δημήτρη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σημείωσε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και πως η οικογένεια περιμένει με υπομονή. Όπως τόνισε, ο Δημήτρης θέλει να πάρει το χρόνο του για να αναρρώσει. Μέχρι τότε, θα παραμείνει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η σύζυγός του τον ενισχύει καθημερινά με μουσική, κάτι που φαίνεται να τον βοηθά.

Η αδελφή του αντέτεινε ότι οι ανακρίβειες που γράφονται και ακούγονται δεν είναι αληθείς και κάλεσε όλους να μην βγάζουν πρόωρα συμπεράσματα. «Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την υπομονή μας. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η αποκατάσταση απαιτεί χρόνο», ανέφερε.

Η σύζυγος του Δημήτρη υπογράμμισε ότι είναι επικεντρωμένη στην υποστήριξή του και στην κόρη τους, σε αυτή την δύσκολη περίσταση. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τις προσευχές σας για τον Δημήτρη», είπε καταλήγοντας.

Πηγή: news.gr