Η Μαρινέλλα ανακτά τις αισθήσεις της και λέει στην κόρη της ότι δεν ήρθε η ώρα της ακόμα
Ελλάδα

Η Μαρινέλλα ανακτά τις αισθήσεις της και λέει στην κόρη της ότι δεν ήρθε η ώρα της ακόμα




Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Η σπουδαία τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Όταν η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά το εγκεφαλικό, αντίκρισε τον προσωπικό της γιατρό, κύριο Πολιτάκη, ο οποίος της είπε: «Μαρινέλλα, δεν θα ξαναβγείς». Η ίδια, μη κατανοώντας αρχικά την κατάσταση, ρώτησε με απορία: «Δεν θα πω δηλαδή ούτε το “Χαμένη Κυριακή”;».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», η ελπίδα υπάρχει, καθώς οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού φέρεται να μίλησε στην κόρη της και της είπε με χιούμορ: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Η Μαρινέλλα επικοινωνεί και μάλιστα ψέλλισε κάποια λόγια τραγουδιών κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της κόρης της στην ΜΕΘ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το βράδυ, ο εγγονός της Μαρινέλλας βρίσκεται στην Ελλάδα για να είναι κοντά της. Η παρουσία οικογενειακών προσώπων φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική στις δύσκολες αυτές στιγμές.

«Η Μαρινέλλα έχει τεράστια θέληση», είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Πηγή: news.gr