Η Μαρινέλλα Δίνει Μάχη για τη Ζωή της μετά από Εγκεφαλικό Επεισόδιο
Ελλάδα

Η Μαρινέλλα Δίνει Μάχη για τη Ζωή της μετά από Εγκεφαλικό Επεισόδιο




Η Μαρινέλλα βρίσκει τον εαυτό της να δίνει μία μεγάλη μάχη καθώς νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου. Η ερμηνεύτρια κατέρρευσε ενώ ερμήνευε τα αγαπημένα της τραγούδια, προκαλώντας ανησυχία στους θεατές.

Η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, έχει παρατηρηθεί ότι ο οργανισμός της αντενδρά στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται. «Είναι θετικό ότι έχει ανοίξει τα μάτια της και ενδεχομένως μπορεί να επικοινωνήσει, ωστόσο η ηλικία της Μαρινέλλας δημιουργεί ανησυχία στους γιατρούς», ανέφερε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Επιπλέον, οι πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη και έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με το περιβάλλον της. Τώρα, οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της, ελπίζοντας να υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της ώστε να αποφευχθεί το επικίνδυνο χειρουργείο.

Στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη και η εγγονή της, ενώ ο εγγονός της επιστρέφει στην Ελλάδα εσπευσμένα για να στηρίξει την οικογένεια του στη δύσκολη αυτή κατάσταση. Σήμερα, Παρασκευή 27/9 στις 12:00, οι κοντινοί της θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν, κάτι που είχε αναβληθεί χθες λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Πηγή: news.gr