Η Στήριξη του Πάνου Μουζουράκη στον Πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου
Ελλάδα

Η Στήριξη του Πάνου Μουζουράκη στον Πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου




Ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», περιγράφοντας τον πατέρα Αντώνιο ως τον άνθρωπο που τον βοήθησε να αναδυθεί από «τα σκοτάδια της ζωής» του. Ο τραγουδιστής τόνισε ότι αισθάνθηκε καθαρτικός τον λόγο του πατέρα Αντώνιου, καθώς εκείνη την περίοδο είχε χάσει την πίστη του σε Θεό, ανθρώπους και στον εαυτό του.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Μουζουράκης αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με την Κιβωτό το 2011 και δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί τη δομή περισσότερες από 10 φορές, αν υπολογιστούν και οι εξομολογήσεις. «Αυτό που ζητούσαν ήταν να πάω στη γιορτή τους, γιατί τα παιδιά θα χαρούν», σημείωσε, επισημαίνοντας ότι οι συναυλίες του για το έργο της Κιβωτού ήταν αποτέλεσμα δικής του πρωτοβουλίας.

Ο καλλιτέχνης υπογράμμισε ότι δεν του ζητήθηκε ποτέ τίποτα και ότι οι καταγγελίες εναντίον του πατέρα Αντώνιου φαίνεται να έχουν άλλες σκοπιμότητες. «Με κλειστά μάτια» θα εμπιστευόταν την κόρη του στην Κιβωτό, καθώς δεν θεωρεί βάσιμες τις καταγγελίες. «Κανένα από αυτά που ακούω δεν μου είχε φανεί ποτέ», είπε, απατώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης.

Ο Μουζουράκης, ο οποίος υπήρξε κοντά στην Κιβωτό και είχε τον πατέρα Αντώνιο ως πνευματικό του καθοδηγητή, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς εκείνον, πραγματοποιώντας επαφές και συζητήσεις μαζί του, μέχρι και μετά την εμφάνιση των καταγγελιών. «Η στάση του μετά τις καταγγελίες αποτελεί πνευματικό παραδειγματισμό», πρόσθεσε, εκφράζοντας τη στήριξή του στους ανθρώπους της Κιβωτού που υποστηρίζει.

Πηγή: news.gr