Η συγκινητική αναγκαία αποτίμηση του Νίκου Ηλιόπουλου από τον Σπύρο Μπιμπίλα
Ελλάδα

Η συγκινητική αναγκαία αποτίμηση του Νίκου Ηλιόπουλου από τον Σπύρο Μπιμπίλα




Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο στενός φίλος του Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Μπιμπίλας, θυμούμενος τον Ηλιόπουλο, τόνισε τη σημασία της φιλίας τους, καθώς ήταν κολλητοί από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. «Έφυγε ένας αγαπημένος φίλος… Παίξαμε τα πρώτα μας χρόνια μαζί στο ΑΣΚΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και στην τηλεόραση», δήλωσε.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είχε σημαντική καριέρα, καθώς έγινε και επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός στην ΕΡΤ. Εκεί, οι εκπομπές του σημάδεψαν την εποχή, αφού προσκαλούσε τους κορυφαίους καλλιτέχνες του τραγουδιού και του Θεάτρου. Ο Μπιμπίλας αναφέρθηκε επίσης στις αξέχαστες στιγμές που έζησε στις εκπομπές του, γνωρίζοντας μεταξύ άλλων την Καίτη Γκρέυ και την Τασσώ Καβαδία.

Μετά τη συνταξιοδότησή του, ο Ηλιόπουλος ασχολήθηκε με θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες στα Μέγαρα, τόπο κατοικίας και καταγωγής του. Επιπλέον, ήταν συγγραφέας και έχει γράψει αξέχαστα μυθιστορήματα με θέμα την καταστροφή της Μικρασίας.

«Νίκο μου έφυγες νωρίς… θα θυμάμαι πάντα τις τρέλες των νεανικών μας χρόνων. Καλό ταξίδι με αγάπη», πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποχαιρετώντας τον φίλο του.

Πηγή: news.gr