Καθηγητής στη Σάμο υπό έλεγχο για αποστολή σεξουαλικών μηνυμάτων σε ανηλίκους
Ελλάδα

Καθηγητής στη Σάμο υπό έλεγχο για αποστολή σεξουαλικών μηνυμάτων σε ανηλίκους




Σάλο προκαλεί η υπόθεση καθηγητή στη Σάμο, ο οποίος φέρεται να είχε αποστείλει μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε δύο 13χρονους μαθητές γυμνασίου. Οι μητέρες τους καταγγέλλουν ότι ο εκπαιδευτικός μιλούσε χυδαία στα παιδιά.

«Έκανε σχόλια με απρεπείς φράσεις, όπως “έχεις και τέλειους κοιλιακούς, respect” και “φτιάχνεις πολύ καλό σούσι, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα πας στο σπίτι”» αναφέρει η μητέρα ενός 13χρονου στο Mega. Σύμφωνα με τις μητέρες, ο καθηγητής τους έλεγε «παιχταράδες, πάτε να παίξετε μπάλα, στείλτε μου φωτογραφία να σας θαυμάσω». Στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας, τα παιδιά του έστειλαν μια φωτογραφία των ποδιών τους, και εκείνος τους απάντησε ότι «για πόδια τρελαίνομαι».

Η μητέρα του άλλου 13χρονου υπενθυμίζει ότι ο καθηγητής αναφερόταν επανειλημμένα στα πόδια των παιδιών, λέγοντας ότι «του πατάνε τα κουμπιά» και «του χτυπάνε τα ευαίσθητα σημεία του».

Ανησυχητική είναι επίσης η πληροφορία ότι σε ένα από τα παιδιά είχε σταλεί γυμνή φωτογραφία ενός άνδρα, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι το παιδί είχε κάνει screenshot.

Ο 46χρονος καθηγητής, ο οποίος διδάσκει σε διπλανό σχολείο και διατηρεί σχολή χορού, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικους κάτω των 15 ετών, μέσω διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με τις μητέρες, ο καθηγητής είχε προτείνει στα παιδιά να συναντηθούν σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, το οποίο δεν επισκέφτηκαν ποτέ, καθώς και να κλείσουν ραντεβού στο χώρο του σχολείου, το οποίο ήταν ακόμα κλειστό.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε ότι οι φράσεις του δεν εκφεύγουν από τις πλημμεληματικές παραβάσεις και θεωρεί ότι είναι θέμα ήσσονος σημασίας. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια ερευνούν τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του καθηγητή.

Πηγή: news.gr