Ο Αγώνας Δρόμου Greece Race for the Cure 2024 και οι Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Αθήνα
Ελλάδα

Ο Αγώνας Δρόμου Greece Race for the Cure 2024 και οι Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Αθήνα




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο 16ος Αγώνας Δρόμου & Περιπάτου «Greece Race for the Cure 2024», μια εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού, στο κέντρο της Αθήνας. Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του, επιβάλλονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές αλλαγές, από το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2024, θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Βασ. Αμαλίας, από την οδό Σουρή μέχρι τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας. Από τις 06:45 έως τις 13:00 της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, θα παρατηρηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασ. Αμαλίας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα.

Επιπλέον ρυθμίσεις περιλαμβάνουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 06:45 έως τις 13:00, στις εξής οδούς: Λεωφόρος Συγγρού (στην περιοχή μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λεωφόρου Βασ. Αμαλίας), Λεωφόρος Βασ. Όλγας (σε όλο το μήκος της), καθώς και στην Αθ. Διάκου προς Λεωφόρο Συγγρού.

Η κυκλοφορία θα περιοριστεί κι άλλες ώρες, συγκεκριμένα από τις 08:30 έως τις 13:00, στις οδούς Λεωφόρος Βασ. Σοφίας (ανάμεσα στη Λεωφόρο Βασ. Αμαλίας και την οδό Ζαχάρωφ) και Λεωφόρος Βασ. Κων/νου, συμπεριλαμβανομένων και άλλων κεντρικών οδών της περιοχής.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την υπάρχουσα σήμανση καθώς και τις οδηγίες των τροχονόμων για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: news.gr