Σοκ από καταγγελία βιασμού 13χρονης στη Λέσβο με βιντεοσκοπημένη δράση των κατηγορουμένων
Ελλάδα

Σοκ από καταγγελία βιασμού 13χρονης στη Λέσβο με βιντεοσκοπημένη δράση των κατηγορουμένων




Οι αρχές είναι σε επιφυλακή για την ανεύρεση του βίντεο που οι δύο νεαροί δημοσίευσαν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τον πατέρα της 13χρονης που καταγγέλλει τον βιασμό της από τους δύο νεαρούς στη Λέσβο, η κόρη του βρίσκεται σε σοκ από το περιστατικό. “Το παιδί μου είναι σε σοκ”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι η κατάσταση αυτή την οδήγησε σε σκέψεις αυτοκτονίας.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα πίσω από τις καταγγελίες της κόρης του. Οι αρχές επιδιώκουν να αποκτήσουν το βίντεο και να το παραδώσουν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να ενσωματωθεί στη δικογραφία που εξετάζουν οι δικαστές. Ο Γιώργος Παπαπροδρόμου, πρώην διευθυντής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τόνισε ότι τα συγκεκριμένα αρχεία μπορεί να βρίσκονται είτε στις μεγάλες πλατφόρμες είτε στις συσκευές εμπλεκομένων ατόμων, οι οποίοι θεωρούνται “σιωπηλοί μάρτυρες”.

Από την πλευρά τους, οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. “Ο εντολέας μου αρνείται κάθε συμμετοχή σε αυτό το περιστατικό, ποτέ δεν έλαβε χώρα κάποιος φερόμενος βιασμός, ούτε έχει αναρτήσει κάποιο βίντεο”, δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου κατηγορούμενου.

Πηγή: news.gr