Σοβαρή καταγγελία για βιασμό ανήλικης στη Λέσβο με δράστες νεαρούς γνωστούς της
Ελλάδα

Σοβαρή καταγγελία για βιασμό ανήλικης στη Λέσβο με δράστες νεαρούς γνωστούς της




Μια σοβαρή υπόθεση που αφορά την καταγγελία ενός 14χρονου κοριτσιού για βιασμό είναι σε εξέλιξη στη Λέσβο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2002 και το 2003, φέρεται να γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και να την έπεισαν να τους ακολουθήσει σε αυτοκίνητο, με την πρόφαση ότι θα πήγαιναν βόλτα. Ωστόσο, την οδήγησαν σε απομονωμένη τοποθεσία, όπου διαπράχθηκε η αποτρόπαια πράξη.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στην Αστυνομία το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, μετά από την ενημέρωση της ανήλικης στους γονείς της ότι το βίντεο του βιασμού της είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δράστες είχαν το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν την πράξη τους και να την δημοσιοποιήσουν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχει ήδη ταυτοποιήσει τους φερόμενους ως δράστες και διερευνά την υπόθεση. Η υπόθεση έχει παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία. Με εντολή του εισαγγελέα, το κορίτσι θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη μετά τις 20 Αυγούστου. Πηγή: news.gr