Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα
Ελλάδα

Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αθήνα




Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποίησαν χθες το βράδυ έξι συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης που αφορά στην διακίνηση ναρκωτικών και την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Στην επιχείρηση συνελήφθη ένας 50χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών, παραβάσεις σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και για απείθεια. Οι άλλοι πέντε συλληφθέντες είναι αλλοδαποί ηλικίας 38, 40, 44 και 51 ετών, και τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τυχερών παιγνίων.

Η έρευνα των αστυνομικών ξεκίνησε κατόπιν πληροφοριών για σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε η παράνομη δραστηριότητα. Μέσα στο σπίτι βρέθηκε τραπέζι καλυμμένο με τσόχα, κάρτες τράπουλας και χρηματικά ποσά τα οποία χρησιμοποιούνταν για ποντάρισμα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν επίσης διάφορα είδη και ποσά, συγκεκριμένα: 247,5 γραμμάρια ηρωίνης, 0,87 γραμμάρια κοκαΐνης, 26,4 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καταγραφικό μηχάνημα με 2 κάμερες, το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ και 8 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: news.gr