Τίτλος: Τραγωδία στην Νέα Κίο με θύμα μητέρα δύο παιδιών από αυτοκίνητο που έκανε εικονικές κόντρες
Ελλάδα

Τίτλος: Τραγωδία στην Νέα Κίο με θύμα μητέρα δύο παιδιών από αυτοκίνητο που έκανε εικονικές κόντρες




Σοκάρουν τα πλάνα με το αυτοκίνητο που προκάλεσε την τραγωδία να έχει αναπτύξει ταχύτητα 170 χλμ./ώρα, ειδικά η στιγμή που ο οδηγός χάνει τον έλεγχο. Λίγα μέτρα πριν από τη σύγκρουση, καταγράφεται το όχημα να περνά σαν βολίδα. Ο οδηγός, προκειμένου να προσπεράσει, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, αλλά αποφασίζει να πατήσει φρένο. Δυστυχώς, είναι αδύνατον να διατηρήσει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καρφωθεί στο όχημα της άτυχης μητέρας, που έχασε τη ζωή της ακαριαία.

Η Γη της Νέας Κίου της Αργολίδας πενθεί για τον θάνατο της 37χρονης Νάντιας, μητέρας δύο παιδιών. Οι στενοί της συγγενείς μιλούν για ένα έγκλημα: «Με 180 χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά τη Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά και μετά χτυπάει ένα δεύτερο τζιπ». Ο οδηγός αυτού του τζιπ, που είχε τραυματιστεί, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος και η Νάντια προχωρούσαν κανονικά στο ρεύμα τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε απόγνωση, μιλώντας για αυξανόμενα περιστατικά παραβατικότητας και αυτοσχέδιες κόντρες στην παραλιακή, οι οποίες συνέβαιναν ακόμα και την ημέρα του δυστυχήματος. Η κατάσταση έχει γίνει οριακή, με τους κατοίκους να έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να εκφράσουν την οργή τους προς τις αρμόδιες αρχές, που φαίνεται να αδιαφορούν.

Ειδικοί αναλύουν ότι το ΙΧ του οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα κινήθηκε με ταχύτητα υπερδιπλάσια από αυτή του προπορευόμενου οχήματος. Καταθέσεις και πλάνα από το σημείο της τραγωδίας καταδεικνύουν την ταχύτητα και την απερισκεψία του οδηγού, που έχει γίνει αντικείμενο καταγγελιών στο παρελθόν για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Η επιθυμία των κατοίκων είναι οι υπεύθυνοι να αναλάβουν δράση και να τελειώσει αυτή η κατάσταση, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλη ζωή σε τέτοιες συνθήκες. Η αναλγησία φαίνεται και από τις προειδοποιήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, οι οποίες δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα το πολύτιμο αυτό ανθρώπινο μέλος της κοινωνίας τους να χαθεί.

Πηγή: news.gr