Βία και Κλοπή Ανάμεσα σε Ανήλικους Σοκάρει την Κοινωνία
Ελλάδα

Βία και Κλοπή Ανάμεσα σε Ανήλικους Σοκάρει την Κοινωνία




Ένας 17χρονος, που έχει απασχολήσει τις Αρχές για πέμπτη φορά, συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις ανήλικους, όταν βρέθηκε στην κατοχή τους ρολόι που είχαν κλέψει από το θύμα. Το περιστατικό, που συνέβη υπό το βλέμμα άλλων ανηλίκων, έχει γίνει αντικείμενο σοκ, καθώς έχει καταγραφεί σε βίντεο. Στο ντοκουμέντο, ο νεαρός χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές έναν ανήλικο, ο οποίος είναι στα γόνατα και παρακαλεί να σταματήσει, λέγοντας «σε παρακαλώ, πονάω, σταμάτα να μου δίνεις μπουνιές».

Καθώς η βία συνεχίζεται, το θύμα εκλιπαρεί τον δράστη, λέγοντας ότι θα του δώσει το ρολόι του αν τον αφήσει ήσυχο. Ο ντροπιαστικός αυτός διάλογος αποτυπώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ανήλικοι δράστες φέρεται να υποστηρίζουν ότι το θύμα είχε ζητήσει από μία κοπέλα, η οποία είναι συγγενής ενός εκ των δραστών, να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, γεγονός που τους οδήγησε να του ζητήσουν το λόγο.

Οι αστυνομικοί Ασφαλείας στο Μενίδι προχώρησαν στις τέσσερις συλλήψεις, αναδεικνύοντας μια ανησυχητική πραγματικότητα γύρω από τη βία και την παραβατικότητα μεταξύ των ανηλίκων.

Πηγή: news.gr