«Αποκαλύψεις Σκάνδαλο για τα Πάρτι του Ντίντι και Κατηγορίες Εναντίον του Κάνιε Γουέστ»
Κόσμος

«Αποκαλύψεις Σκάνδαλο για τα Πάρτι του Ντίντι και Κατηγορίες Εναντίον του Κάνιε Γουέστ»




Η 36χρονη Λόρεν Πισιότα, πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ και μοντέλο στο OnlyFans, κατήγγειλε ότι ο ράπερ την νάρκωσε και τη βίασε σε πάρτι που διοργανώθηκε από τον ίδιο και τον Sean “Diddy” Combs. Σύμφωνα με την αγωγή που υπέβαλε στις 8 Οκτωβρίου, η Λόρεν ισχυρίζεται ότι η επίθεση συνέβη σε ένα στούντιο ηχογράφησης στη Σάντα Μόνικα, όπου είδε την νάρκωσή της και βίωσε την κακοποίηση.

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσης ότι ο Γουέστ την πίεζε συνεχώς για σεξουαλικές σχέσεις και της είχε απευθύνει προτάσεις που αγγίζουν τα όρια του σωματεμπορίου, όπως να την προσφέρει ως “δόρο” σε έναν συνεργάτη-γιατρό. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι μία από τις πιο ενορχηστρωμένες εκβιαστικές τακτικές του ήταν να την κλείνει στην τουαλέτα ενός ιδιωτικού τζετ, ενώ εκείνος αυνανιζόταν.

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον ράπερ και τον Diddy έχουν ήδη προκαλέσει αναταραχή στο Χόλιγουντ. Ήδη πολλοί καλλιτέχνες και επαγγελματίες της βιομηχανίας φαίνεται να τρέμουν τις συνέπειες των αποκαλύψεων που θα προκύψουν από τη δίκη του Sean Combs, η οποία προγραμματίζεται για τις 5 Μαΐου. Δικηγόροι θυμάτων έχουν αναφέρει ότι υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα που θα μπορούσαν να εκθέσουν πολλούς διάσημους.

Εκτός από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, η Πισιότα αξιώνει από τον Γουέστ και να της καταβάλει μισθό 4 εκατ. δολαρίων, ενώ ζητάει επιπλέον 3 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση. Αναφέρεται ότι ο Γουέστ της έδειξε μηνύματα που αντάλλαξε με την πρώην σύντροφό του, Μπιάνκα Σενσόρι, στα οποία αποκάλυψε τις προθέσεις του για σεξουαλική επαφή με τη μητέρα της και την επιθυμία να παρακολουθεί.

Από την πλευρά του, ο Γουέστ, μέσω των δικηγόρων του, έχει χαρακτηρίσει τις κατηγορίες ως “αβάσιμες” και υποστηρίζει ότι η Πισιότα τον εκβιάζει προκειμένου να μην βγουν στο φως λεπτομέρειες που γνωρίζει για εκείνον. Πηγή: news.gr