Ατύχημα του προεδρικού πολιτικού στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών προκαλεί γέλιο στο διαδίκτυο
Κόσμος

Ατύχημα του προεδρικού πολιτικού στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών προκαλεί γέλιο στο διαδίκτυο




Ο πρόεδρος της Αϊτής, Ενγκάρντ Λεμπλάνκ Φιλς, έχει γίνει δημοφιλής στα social media μετά από ένα αστείο ατύχημα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Σε μια στιγμή που προσπαθούσε να εκφράσει μία ειλικρινή έκκληση για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των χωρών και στήριξης μιας ειρηνευτικής αποστολής για τη χώρα του, ο πρόεδρος προσπάθησε να πιει νερό από μια μεγάλη κανάτα και τελικά κατέληξε να χύνει το νερό παντού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο μεταβατικός πρόεδρος έκανε μια παθιασμένη έκκληση για «παγκόσμια αλληλεγγύη» και υποστήριξε τη πρόταση της ομάδας του Μπάιντεν για την αποστολή του ΟΗΕ στην Αϊτή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως η βία από συμμορίες και η μαζική μετανάστευση.

Το περιστατικό του προέδρου, αν και απλό ανθρώπινο λάθος, δεν άργησε να γίνει θέμα διαδικτυακής χιουμοριστικής αναφορής, και οι χρήστες δημιούργησαν memes με αφορμή την αδέξια του. Φυσικά, το συμβάν ενθουσίασε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν το αστείο στιγμιότυπο.

Πηγή: news.gr