Φρικτή Κακοποίηση Ανηλίκου από Πατριό στην Ισπανία
Κόσμος

Φρικτή Κακοποίηση Ανηλίκου από Πατριό στην Ισπανία




Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη μιας φρικτής υπόθεσης βιασμού ανηλίκου στην Ισπανία. Ένας 35χρονος πατριός φέρεται να βίαζε την 10χρονη κορούλα της συντρόφου του στη Μαγιόρκα, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μείνει έγκυος. Τα περιστατικά κακοποίησης συνέβαιναν κατά τη διάρκεια που η μητέρα εργαζόταν, εμπιστευόμενη το παιδί στον σύντροφό της.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε όταν το κορίτσι άρχισε να υποφέρει από πόνους στην κοιλιά και η μητέρα το μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν αρκετούς μώλωπες και τραύματα, που υποδήλωναν σεξουαλική κακοποίηση, και στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, το κορίτσι μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα κατέθεσε ότι το μόνο πρόσωπο που είχε φροντίσει το κορίτσι ήταν ο τωρινός σύντροφός της. Μετά από την αναφορά της, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον 35χρονο την περασμένη Δευτέρα. Όταν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου προσήχθη σε δικαστήριο, φέρεται να είπε στον δικαστή: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά». Ωστόσο, η ανήλικη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί έναν μήνα.

Πηγή: news.gr