Φρικτό Έγκλημα στο Κεντάκι Ανάμεσα σε Διαμελισμένα Σώματα και Μαγειρεμένα Μέλη
Κόσμος

Φρικτό Έγκλημα στο Κεντάκι Ανάμεσα σε Διαμελισμένα Σώματα και Μαγειρεμένα Μέλη




Στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ένα φρικιαστικό έγκλημα έρχεται στο φως, καθώς μια γυναίκα κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της. Η 32χρονη Τοριλένα Φίλντς αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση πτώματος, παρακώλυση αρχών και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων. Το ανατριχιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ένας εργολάβος, που είχε πάει στο σπίτι της για εργασίες, βρήκε ανθρώπινα μέλη και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός “διαμελισμένου σώματος” κοντά σε ένα “ματωμένο στρώμα” και βρήκαν επίσης αίμα στην πίσω βεράντα. Εξετάζοντας το σπίτι, οι αρχές ανακάλυψαν “πολλαπλά ανθρώπινα μέλη και όργανα” μέσα σε ένα στρώμα, καθώς και μαγειρεμένα μέλη που βρίσκονταν σε μια κατσαρόλα, η οποία ήταν ακόμη ζεστή.

Κατά την προσπάθεια εισόδου τους στο σπίτι, η Φίλντς εμπόδισε τους αστυνομικούς, που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα προτού μπορέσουν να την ακολουθήσουν. Όταν συνελήφθη, η 32χρονη είχε αίματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της.

Πηγή: news.gr