Η αποκάλυψη ενός ψεύδους: Μια γυναίκα μιλάει για τη χειραγώγηση και τους φόβους της εν μέσω σκανδάλου κακοποίησης
Κόσμος

Η αποκάλυψη ενός ψεύδους: Μια γυναίκα μιλάει για τη χειραγώγηση και τους φόβους της εν μέσω σκανδάλου κακοποίησης




Η 33χρονη Εμιλί Ο. κατάθεσε σήμερα στο γαλλικό δικαστήριο, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της σχετικά με την εμπειρία της από τη σχέση της με τον Ιγκ. Μ., έναν από τους 50 κατηγορούμενους για τους βιασμούς που οργάνωνε ο Ντομινίκ Πελικό. Αν και αρχικά πίστευε ότι ζούσε μια ήρεμη και ικανοποιητική ζωή, δήλωσε ότι «ζούσα μέσα στο ψέμα» και δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί τον πρώην σύντροφό της.

Ο Ιγκ. Μ. κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, και η Εμιλί Ο. θυμήθηκε μια νύχτα το 2019, όταν ξύπνησε και αντιλήφθηκε ότι προσπαθούσε να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή μαζί της, σημειώνοντας ότι από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2020 αισθανόταν ζαλάδες. Παρά την καταγγελία της, η έρευνα δεν κατέληξε σε αποδεικτικά στοιχεία και η υπόθεση τελικά τέθηκε στο αρχείο.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω διαδικτύου, λόγω του κοινού τους ενδιαφέροντος για τις μοτοσικλέτες. Η Εμιλί Ο. περιέγραψε τον Ιγκ. Μ. ως έναν σεβαστό και ήπιο σύντροφο, όμως η σχέση τους έληξε εξαιτίας των «πολλών» εξωσυζυγικών του σχέσεων. Λίγο αργότερα έμαθε για την εμπλοκή του στην υπόθεση του βιασμού της Ζιζέλ Πελικό.

«Έχω ακόμη αμφιβολίες», είπε με δάκρυα στα μάτια, ανησυχώντας μήπως και η ίδια υπήρξε θύμα ναρκωτικών ή κακοποίησης χωρίς να το γνωρίζει. Ακόμη, αναφέρθηκε ότι «ό,τι και να πει, δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τον πιστέψω». Η κατάσταση αυτή προκάλεσε έντονη συναισθηματική αναστάτωση, ιδίως όταν συγκρίνεται με την περίπτωση της Καρολίν Νταριάν, κόρης του Πελικό, η οποία επίσης πιστεύει ότι ο πατέρας της τη ναρκώνει και την κακοποιεί, κάτι που εκείνος αρνείται.

Πηγή: news.gr