Ο Όζι Όσμπορν ευχαριστεί τη σύζυγό του για την σωτηρία του στην Αίθουσα της Δόξας της Ροκ εντ Ρολ
Κόσμος

Ο Όζι Όσμπορν ευχαριστεί τη σύζυγό του για την σωτηρία του στην Αίθουσα της Δόξας της Ροκ εντ Ρολ




Ο Όζι Όσμπορν, 75 ετών, είναι ένας από τους σπάνιους μουσικούς που έχουν εισαχθεί για δεύτερη φορά στην Αίθουσα της Δόξας της Ροκ εντ Ρολ (Rock & Roll Hall of Fame) και κατάφερε να συγκινήσει το κοινό κατά την παραλαβή της τιμητικής διάκρισης στην αρένα Rocket Mortgage FieldHouse, στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Στην ομιλία του, ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Σάρον Όσμπορν, για τη στήριξή της λέγοντας ότι του «έσωσε τη ζωή». Αναφερόμενος στην καριέρα του, σημείωσε πόσο τυχερός αισθάνεται που έχει συνεργαστεί με αρκετούς από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Ράντι Ρόουντς, λέγοντας: «Αν δεν είχα συναντήσει τον Ράντι Ρόουντς, δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή».

Ο ηθοποιός Τζακ Μπλακ, που του απένειμε το βραβείο, επαίνεσε τον Όσμπορν για την πολυετή σόλο καριέρα του και τον χαρακτήρισε «τον Τζακ Νίκολσον της ροκ». Ανέφερε πως ο Όσμπορν είναι ο πιο σημαντικός αρχηγός γκρουπ στην ιστορία της ροκ, θυμούμενος τη δική του εμπειρία όταν άκουσε για πρώτη φορά το άλμπουμ “Blizzard of Ozz”: «Όταν ακούμπησε η βελόνα, ο παράδεισος του βινυλίου άνοιξε από πάνω μου», είπε.

Ο Μπλακ τόνισε ότι ο Όζι είναι στοργικός πατέρας, σύζυγος και φίλος, καθώς και πιστός στην οικογένειά του. Μάλιστα, κατά την ομιλία του, κάλεσε τους νέους μουσικόφιλους να ανακαλύψουν τη μουσική του Όζι αντί να ακούν απλώς τις σύγχρονες επιτυχίες.

Ο Όσμπορν, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του, δήλωσε: «Οι θαυμαστές μου ήταν τόσο πιστοί όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω επαρκώς». Η εκδήλωση αποδείχθηκε μια ξεχωριστή στιγμή, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλους τους υποστηρικτές της μουσικής του καριέρας.

Πηγή: news.gr