Τέιλορ Σουίφτ Στηρίζει την Ανάκαμψη από τους Τυφώνες με Μεγάλη Δωρεά στον Feeding America
Κόσμος

Τέιλορ Σουίφτ Στηρίζει την Ανάκαμψη από τους Τυφώνες με Μεγάλη Δωρεά στον Feeding America




Η Τέιλορ Σουίφτ πρόσφατα ανακοίνωσε μια σημαντική δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America, με στόχο να στηρίξει τις προσπάθειες αποκατάστασης των πληγέντων από τους τυφώνες Χέλεν και Μίλτον. Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο του οργανισμού, Κλερ Μπάμπινο-Φόντενοτ, η δωρεά αυτή θα διευκολύνει τη διανομή βασικών τροφίμων και νερού στις πληγείσες περιοχές.

Οι τυφώνες έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές, με τον Χέλεν να πλήττει περιοχές της Βόρειας Καρολίνας, της Τζόρτζια και του Ανατολικού Τενεσί, ενώ η Φλόριντα είναι αυτή που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από τον Μίλτον.

Η επικεφαλής του Feeding America τόνισε τη σημασία της συνεργασίας στην υποστήριξη των οικογενειών που προσπαθούν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που φέρνουν οι καταστροφές. «Μαζί, μπορούμε να έχουμε αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε επίσης τη Σουίφτ για τη συμμετοχή της στο κίνημα κατά της πείνας και την υποστήριξη των κοινοτήτων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η στήριξη από τις διασημότητες δεν περιορίζεται μόνο στην Τέιλορ Σουίφτ. Η Ντόλι Πάρτον έχει επίσης προσφέρει 5 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση των πληγέντων, συνεργαζόμενη με τη Walmart. Επιπλέον, το Ίδρυμα Metallica έχει προσφέρει 100.000 δολάρια για την ίδια αιτία.

Πηγή: news.gr