Τραγωδία με Σύγκρουση Λεωφορείου Μαθητών στην Μπανγκόκ
Κόσμος

Τραγωδία με Σύγκρουση Λεωφορείου Μαθητών στην Μπανγκόκ




Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές υπέστη φωτιά σήμερα στα περίχωρα της Μπανγκόκ, προκαλώντας πολλές απώλειες. Η πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε το γεγονός, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους. Ο υπουργός Μεταφορών, Σουρίγια Τζουνγκρουνγκρουανγκίτ, που έφτασε στο σημείο της τραγωδίας, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι 19 από τους 44 επιβάτες (38 παιδιά και έξι καθηγητές) διασώθηκαν, ενώ για τους άλλους 25 επιβάτες, η τύχη τους παραμένει άγνωστη.

Δεκαέξι μαθητές και τρεις δάσκαλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για να λάβουν ιατρική βοήθεια. Η αιτία της πυρκαγιάς διερευνάται ακόμη. Σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακόσιες και περισσότερες εικόνες δείχνουν τον πυκνό καπνό να βγαίνει από το λεωφορείο, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από τις φλόγες.

Η πρωθυπουργός Παετονγκτάρν Σιανουάτρα εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματισμένων, υπογραμμίζοντας τον άνθρωπο και τη μητέρα που νιώθει την απώλεια, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Οι μαθητές βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή από την επαρχία Ουτάνι Τανί, που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα βορείως της Μπανγκόκ.

Πηγή: news.gr