Αιμίλιος Χειλάκης Αποκαλύπτει Τις Δυσκολίες Στις Συνεργασίες Του Στην Τέχνη
Media

Αιμίλιος Χειλάκης Αποκαλύπτει Τις Δυσκολίες Στις Συνεργασίες Του Στην Τέχνη




Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24, ο Αιμίλιος Χειλάκης συναντήθηκε με την Αθηναϊδα Νέγκα, παραχωρώντας μια συνέντευξη που κάλυψε πολλά θέματα. Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συνεργασίας και στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων, ενδεχομένως με συνεργάτες του.

Ο Χειλάκης τόνισε πως δεν θα ήθελε ποτέ να εμπλακεί σε διαμάχη με κάποιον που βρίσκεται σε κατώτερη θέση, δηλώνοντας ότι «ποτέ δεν μπορώ να μαλώσω με έναν υφιστάμενο». Αν χρειαστεί, προτιμά να έχει μια εποικοδομητική συζήτηση με συνεργάτες του. «Όταν νιώθω ότι τα πράγματα δεν προχωρούν καλά στη δουλειά, θα απαιτήσω να γίνουν αλλαγές και, αν δεν υπάρξει πρόοδος, θα ζητήσω αντικατάσταση», ανέφερε.

Σημείωσε μάλιστα ότι αν κάποιος στην παραγωγή του αρνηθεί να κάνει μια εργασία, όπως έγινε στην περίπτωση ενός συνεργάτη του την Άνοιξη, τότε είναι προτιμότερο να αποχωρήσει. «Έτσι όπως μου μιλάς, είναι λόγος για να μην δουλέψουμε» ήταν η απάντησή του στην αντίσταση του συνεργάτη.

Η συνομιλία εστίασε επίσης στην ευθύνη που έχουν όλοι στην ομάδα για το τελικό αποτέλεσμα μιας παραγωγής, με τον Χειλάκη να υπογραμμίζει τη σημασία της παρουσίας και συμμετοχής όλων στη διαδικασία. «Ειδικά στη δουλειά μας, όπου ο προγραμματισμός απαιτεί αφοσίωση για μήνες, πρέπει όλοι να είμαστε συνεπείς και παρόντες», συμπλήρωσε.

Πηγή: news.gr