Ανακοίνωση ανανέωσης της σειράς Shrinking για τρίτη σεζόν στο Apple TV Plus
Media

Ανακοίνωση ανανέωσης της σειράς Shrinking για τρίτη σεζόν στο Apple TV Plus




Η σειρά «Shrinking», που δημιουργήθηκε από τους Τζέισον Σίγκελ, Μπιλ Λόρενς και Μπρετ Γκόλντσταϊν, κέρδισε την ανανέωσή της για τρίτη σεζόν από το Apple TV+. Η υπόθεση του σίριαλ επικεντρώνεται στον Jimmy, έναν θεραπευτή που βιώνει την απώλεια και αρχίζει να αγνοεί τους κανόνες, λέγοντας στους πελάτες του τις σκέψεις του χωρίς φίλτρα. Αυτή η προσέγγιση τον οδηγεί σε μεγάλες και ανατρεπτικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων γύρω του, καθώς και στη δική του.

Κατά τη διάρκεια του New York Comic Con, οι δημιουργοί και ο καστ της σειράς ανακοίνωσαν την ανανέωση, με τον Μπιλ Λόρενς να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια τόσο ταλαντούχα ομάδα. «Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω στο “Shrinking” με διορατικούς ανθρώπους που ανυψώνουν το υλικό», δήλωσε, ευχαριστώντας το Apple TV+ και τη Warner Bros για την υποστήριξή τους.

Στην πλειονότητα των ρόλων της σειράς συμμετέχει μια δυναμική ομάδα ηθοποιών, όπως ο Χάρισον Φορντ, η Κρίστα Μίλερ, η Τζέσικα Γουίλιαμς, ο Λουκ Τένι και ο Μάικλ Γιούρι. Η δεύτερη σεζόν της σειράς, με 12 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου.

Πηγή: news.gr