Αντιδράσεις για την Απαξιωτική Αντιμετώπιση του Θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ από Δημοσιογράφους
Media

Αντιδράσεις για την Απαξιωτική Αντιμετώπιση του Θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ από Δημοσιογράφους




Ο Δημήτρης Οικονόμου εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του σχετικά με τον τρόπο που ορισμένοι δημοσιογράφοι διαχειρίστηκαν το θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ. Αν και δεν κατονόμασε συγκεκριμένα άτομα, εξέφρασε τις επικρίσεις του προς τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Οικονόμου τόνισε την ανάγκη παρέμβασης της ΕΣΗΕΑ για να προφυλαχθεί η αξιοπρέπεια του εγχειρήματος.

Ο Άκης Παυλόπουλος υπογράμμισε τον χαρακτήρα του εκλιπόντος, σημειώνοντας πως το παιδί αυτό είχε την φήμη της ψυχής της ομάδας και ήταν γνωστός ως ένας καλός και χαμογελαστός άνθρωπος, επαγγελματίας που παρέμεινε συνεπής στις δύσκολες στιγμές της καριέρας του, ακόμη και την περίοδο των τραυματισμών. Ο σεβασμός προς την προσωπικότητα και την μνήμη ενός τέτοιου ανθρώπου είναι επιβεβλημένος.

Ο Οικονόμου συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες που πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Αυτές οι αθλιότητες, που προέρχονται από δημοσιογράφους, είναι απαράδεκτες. Η αντίδραση όλων, και των παικτών μέσα στο γήπεδο, είναι ενδεικτική της κατακραυγής για αυτές τις συμπεριφορές. Πρέπει να υπάρχουν όρια και αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν. Ίσως η Ένωσή μας θα πρέπει να τοποθετηθεί πιο αυστηρά και να παρέμβει».

Πηγή: news.gr