Δημήτρης Ουγγαρέζος Στοχεύει σε Μια Νέα Προσέγγιση στην Τηλεόραση
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος Στοχεύει σε Μια Νέα Προσέγγιση στην Τηλεόραση




Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής και της καριέρας του, καθώς και για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά. Σχολίασε ότι, σε αυτή τη φάση, είναι νωρίς για να κρίνει τη συνεργασία του. Θεωρεί ότι οι τηλεθεατές επιθυμούν μια διαφορετική προσέγγιση στην τηλεόραση – μια που τους προσφέρει “παρηγοριά” και όχι συγκρούσεις μεταξύ των παρουσιαστών. Έχει στόχο να προσφέρει περιεχόμενο που να ανταγωνίζεται τις προσδοκίες του κοινού.

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, ο Ουγγαρέζος ανέφερε: «Ξέρω τις “σκληρές” αλήθειες και όταν τις ακούω, απλώς τις επιβεβαιώνω. Έχω ξεκινήσει ήδη να προσπαθώ να αλλάξω». Ανέφερε μάλιστα ότι η πιο “σκληρή” αλήθεια που έχει ακούσει για τον εαυτό του είναι ότι είναι “κάφρος”. Προσπαθεί να το διορθώσει και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των τηλεθεατών. Στην αρχή της καριέρας του, τον είπαν «πληθωρικό», αλλά όταν μπήκε στην τηλεόραση, τον συμβούλευσαν να μην αλλάξει τον αυθορμητισμό του και να παραμείνει ο αυθεντικός εαυτός του.

Για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει λάβει, αποκάλυψε ότι δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτές, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει λάθη σε σχεδιασμούς. «Προφανώς για να μείνω στο κανάλι ήταν η καλύτερη πρόταση που είχα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι μόνο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος του ευχήθηκε καλή αρχή. Η συζήτηση έφτασε και στον Αndrea Μικρούτσικο, τον οποίο περιέγραψε ως «τηλεοπτικό ον».

Αναφέρθηκε επίσης στην πίεση της καθημερινότητας, τονίζοντας: «Δεν γίνεται να ξυπνάς 5 το πρωί και να κοιμάσαι 10 το βράδυ, δεν βγαίνει».

Πηγή: news.gr