Δριμύ Κατηγορώ κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον Ανδρέα Μικρούτσικος
Media

Δριμύ Κατηγορώ κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον Ανδρέα Μικρούτσικος




Δριμύ κατηγορώ κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το «Buongiorno» το πρωινό της Πέμπτης (10/10). Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι δικτατορία του ενός! Άσε μας, ρε Κασσελάκη, τώρα!». Ο παρουσιαστής σχολίασε τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τη διαχείριση των πόθεν έσχες των υποψηφίων προεδρικών, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση είναι «ένα χάος».

«Έστειλε εισαγγελέα και εξώδικο; Όταν στέλνεις εξώδικο και λες “θα μπει ο εισαγγελέας” και χαρακτηρίζεις τους συντρόφους σου “κουκουλοφόρους”, είναι Άρες Μάρες κουκουνάρες. Απευθύνεστε σε έλλογα άτομα. Δεν είμαι εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά υπέρ της λογικής», δήλωσε ο Μικρούτσικος.

Πρόσθεσε επίσης: «Να που φτάσαμε και με άκριτες επιλογές, να είναι ο Πολάκης η φωνή της λογικής και της συντήρησης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι της θυματοποίησης, ότι του πήραν το φάκελο και τέτοια. Δεν εξετέθη κανένα προσωπικό δεδομένο, ο φάκελος είναι εκεί για να τον δουν οι πάντες! Βλέπω μία έπαρση».

Σχολίασε ακόμα την υποτιθέμενη λογοκρισία: «Ας είχε τα κότσια να κάνει μήνυση στην Εφημερίδα των Συντακτών και να έχει την αυτοκαταγγελία του για λογοκρισία. Κι αν το διέρρευσε ο ίδιος ο Κασσελάκης, που έχει τέτοιες επικοινωνιακές τεχνικές;». Κατέληξε απευθυνόμενος στον Κασσελάκη με την παρατήρηση ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι αποτέλεσμα αυτοματισμού και έλλειψης λογικής στην πολιτική διαχείριση.

Πηγή: news.gr