Εξιστόρηση Μιας Δυσκολίας Η Ιστορία του Στέλιου Διονυσίου και ο Πλειστηριασμός της Μεζονέτας του στη Φιλοθέη
Media

Εξιστόρηση Μιας Δυσκολίας Η Ιστορία του Στέλιου Διονυσίου και ο Πλειστηριασμός της Μεζονέτας του στη Φιλοθέη




Ο Στέλιος Διονυσίου συζήτησε για τον πλειστηριασμό της πολυτελούς μεζονέτας του στη Φιλοθέη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Πρωινό». Όπως ανέφερε, μέχρι ένα σημείο είχε τη δυνατότητα να πληρώνει κανονικά το δάνειο που είχε πάρει για την αγορά του σπιτιού. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, οι συνθήκες δυσκολεύτηκαν.

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια, σε μια εποχή πολύ διαφορετική και πριν την κρίση. Το ποσό προήλθε από δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο ευρώ για να αγοράσω ένα σπίτι. Παλαιότερα, όταν είχαμε έσοδα και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, καταφέρναμε να το αποπληρώνουμε. Αλλά τελικά τα πράγματα δυσκόλεψαν», είπε.

Ο Διονυσίου πρόσθεσε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή την κατάσταση, καθώς πολλοί άλλοι Έλληνες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. «Σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα. Έρχονται γεγονότα στη ζωή σου που δεν περιμένεις. Υπάρχει όμως η ελπίδα ότι, με καλή θέληση και συνεργασία, αυτά τα θέματα μπορούν να βρουν λύση», υπογράμμισε.

«Δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα το θέμα, καθώς έχω προβεί σε ανακοπή του πλειστηριασμού και εργάζομαι για την αποπληρωμή μέρους της οφειλής. Ίσως αυτό να το αμέλησα και οι πιστωτές δεν με ενοχλούσαν, οπότε φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, είναι μια τυπική διαδικασία. Το σπίτι το είχαμε παλιά ως κύρια κατοικία, τώρα όμως το έχω νοικιάσει», κατέληξε.

Πηγή: news.gr