Γιώργος Παπαδάκης εκπομπή από το σπίτι λόγω κορονοϊού
Media

Γιώργος Παπαδάκης εκπομπή από το σπίτι λόγω κορονοϊού




Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα ξεκίνησε με μια ασυνήθιστη ανακοίνωση από τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος καλημέρισε τους τηλεθεατές από το σπίτι του. «Καλημέρα, παιδιά! Γιατί είσαστε εσείς εκεί κι εγώ εδώ από το σπίτι μου;» αναρωτήθηκε, δίνοντας μια νότα χιούμορ στην κατάσταση.

Συνεχίζοντας, ο παρουσιαστής εξέφρασε με χιουμοριστικό τρόπο μια σειρά από εναλλακτικές εξηγήσεις για την παρουσία του από το σπίτι. «Το ένα είναι να ξύπνησα αργά και να υπήρχε συνεργείο εδώ πέρα έτοιμο. Το δεύτερο ήταν να μην είμαι σπίτι μου και να την έχω κοπανήσει, να έχω πάει κανένα ταξίδι. Αποκλείεται αυτό», είπε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι ο πραγματικός λόγος ήταν η τέταρτη επίσκεψη του κορονοϊού. «Χθες από το μεσημέρι ήμουν πολύ περίεργα με ψιλό πυρετό. Μου λέει η γυναίκα μου: δεν κάνεις ένα τεστ; Το έκανα και βγήκε θετικό για τέταρτη φορά. Είμαι μια χαρά, όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε με αισιοδοξία ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Αυτή η διαφορετική έναρξη της εκπομπής ενίσχυσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που σίγουρα παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή.

Πηγή: news.gr