Η Αισιοδοξία και η Δύναμη του Δημήτρη Σταρόβα Μετά την Περιπέτεια Υγείας του
Media

Η Αισιοδοξία και η Δύναμη του Δημήτρη Σταρόβα Μετά την Περιπέτεια Υγείας του




«Αν πάρω τον χρόνο μου, μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά», δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του. Είκοσι ημέρες μετά την εμφάνισή του στην Κύπρο, μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καθημερινότητά του και την πορεία αποθεραπείας του. Αν και η διαδικασία συνεχίζεται, φαίνεται ότι προχωρά όλο και καλύτερα, όπως αποδεικνύουν τα βίντεο που μοιράζεται.

Η μάχη του Δημήτρη Σταρόβα άρχισε το μεσημέρι της 15ης Μαΐου, όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα και εισήχθη στην εντατική του Τζάνειου νοσοκομείου. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Στις επόμενες ημέρες, αντιμετώπισε και κολπική μαρμαρυγή, την οποία ξεπέρασε γρήγορα. Σε μια συγκινητική στιγμή, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους από το παράθυρο του νοσοκομείου τον Ιούνιο, προξενώντας συγκίνηση σε οικογένεια και φίλους.

Ο καλλιτέχνης παραμένει αισιόδοξος και αισθάνεται ότι ο κίνδυνος έχει παρέλθει, αν και χρειάζεται προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση. Έχει ορίσει νέους στόχους, όπως την έναρξη μαθημάτων κιθάρας μέσα στον Οκτώβριο, ανανεώνοντας τη δέσμευσή του για τη μουσική, καθώς οι μαθητές του τον περιμένουν.

Η σύντροφός του υπήρξε στήριγμα όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, υποστηρίζοντάς τον κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και του δύσκολου καλοκαιριού που ακολούθησε. Η συμμετοχή του στο πλευρό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Κύπρο ήταν ένας αγώνας που κατάφερε να κερδίσει και πλέον φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε ένα νέο ξεκίνημα, αποδεικνύοντας ότι τα δύσκολα βρίσκονται πίσω του.

Πηγή: news.gr