Η αναμονή για την επική συνέχεια του Μονομάχου έχει φτάσει στο τέλος της
Media

Η αναμονή για την επική συνέχεια του Μονομάχου έχει φτάσει στο τέλος της




Η ταινία «Ο Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ αναμένεται με ανυπομονησία καθώς θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Νοεμβρίου. Παρόλο που το πρώτο τρέιλερ είχε κάποιες αμφιβολίες γύρω από τη μουσική του, οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες είναι ενθουσιώδεις. Οι κριτικοί επαινούν το σίκουελ και τις ερμηνείες του καστ.

Ενδεικτικά, ο Erik Anderson του Awards Watch σημειώνει: «To “GLADIATOR II” είναι ένα πραγματικό έπος και η καλύτερη ταινία του Ridley Scott εδώ και χρόνια. Ο Πολ Μέσκαλ είναι ένας σταρ της δράσης, ένας άξιος διάδοχος του θρόνου». Παρομοίως, η Shanelle Genai γράφει στο Twitter ότι ίσως αυτή είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς, ενώ ο Simon Thompson τονίζει ότι η ταινία προσφέρει επικά σκηνικά δράσης και πολλές μάχες.

Οι αντιδράσεις στο X επιβεβαιώνουν τον ενθουσιασμό του κοινού. Οι κριτικοί επαινώντας την ταινία, προτείνουν ότι πρόκειται για έναν θρίαμβο που ενσωματώνει δράση και κληρονομιά. To #Gladiator2 έχει χαρακτηριστεί ως απόλυτος κινηματογράφος, με ερμηνείες που αποπνέουν ένταση και γοητεία.

Ο Clayton Davis επισημαίνει ότι αυτή είναι η καλύτερη σκηνοθετική δουλειά του Ρίντλεϊ Σκοτ από το “Black Hawk Down”. Οι αναφορές συνεχίζονται, υποδεικνύοντας ότι οι Pedro Pascal, Paul Mescal και Denzel Washington αναδεικνύονται σε κινηματογραφικές σταρ.

Η ταινία δεν είναι απλώς μία από τις καλύτερες του έτους, αποδεικνύεται ότι θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες όλων των εποχών, με απίστευτες ερμηνείες και εκπληκτική μουσική.

Πηγή: news.gr