Η Διαδρομή της Angel: Από τη Μάθηση του Χορού στην Επίδοση στη Σκηνή
Media

Η Διαδρομή της Angel: Από τη Μάθηση του Χορού στην Επίδοση στη Σκηνή




«Η γιαγιά της Angel είναι η Δούκισσα» είπε η μητέρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη. Στη συνέχεια, η Angel, η οποία είναι μόλις 18 ετών και ζει στην Αθήνα, διεκδικήθηκε από την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Μαζωνάκη, που είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους.

Η Angel ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» το βράδυ του Σαββάτου 19/10. «Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισα να αναζητώ τον εαυτό μου και γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πολύ, γιατί όταν βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που ήθελα να γίνω. Είχα πολλή στήριξη από την οικογένειά μου και μου είπανε να μην το παρατήσω.»

Η Angel μοιράστηκε τις σκέψεις της: «Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες πάνω στη σκηνή, σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τις μοιάσω κι άρχισα να βάζω τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer.» Επιπλέον, ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που της έχουν ζητήσει συγγνώμη επειδή την είχαν κρίνει πριν τη γνωρίσουν.

Πηγή: news.gr