Η δημόσια αντιπαράθεση για τις ευθύνες των δημοσιογράφων και των δηλώσεων των καλλιτεχνών
Media

Η δημόσια αντιπαράθεση για τις ευθύνες των δημοσιογράφων και των δηλώσεων των καλλιτεχνών




Η Λουκία Πιστιόλα, σε νέα ερώτηση που δέχτηκε για τον Μάρκο Σεφερλή, ανέφερε στο «Πρωινό»: «Δεν τον ξέρω τον κύριο, δεν ξέρω τίποτα. Όταν ήμουν στην ηλικία σας, οι δημοσιογράφοι γκρέμιζαν κυβερνήσεις. Τώρα οι δημοσιογράφοι το πολύ πολύ να ρίξουν κανέναν άνθρωπο στην ανθρωποφαγία. Για μένα έχει λήξει, τον αποδέχομαι ως ηθοποιό, το εννοώ. Δεν με στενοχωρεί τίποτα».

Με αφορμή την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει στη Λουκία Πιστιόλα. «Πρώτον, κάθε φορά που προβάλλουμε έναν ηθοποιό για κάποιο θέμα, συνεννοούμαι με την αρχισυνταξία ώστε να αναδεικνύεται και η δουλειά του. Όμως, ακούω πάλι «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι». Είμαι ίσως ο πρώτος που μιλάω για τα στραβά και τα κακώς κείμενα της δουλειάς μας. Οι δημοσιογράφοι έριξαν κυβερνήσεις και αποκάλυψαν σκάνδαλα. Σας ενδιαφέρει κ. Πιστιόλα ότι από τη μέρα που αναδείξαμε το θέμα με το ασθενοφόρο στο Ηρώδειο, από τότε υπάρχει κάθε μέρα ασθενοφόρο έξω;», αναρωτήθηκε.

«Ερωτηθήκατε για κάτι και είπατε τη θέση σας. Δεν ήσασταν υποχρεωμένη να απαντήσετε. Εμείς σχολιάσαμε την άποψή σας, όμως αυτός που την σχολίασε περισσότερο ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Προφανώς είχατε συμβουλευτεί δικηγόρους που σας είπαν να κάνετε αναδίπλωση γιατί μπορεί να φάτε αγωγή. Κάνατε καλά που αναδιπλωθήκατε, αλλά αφήσατε και μία ειρωνεία για να μην πουν ότι κάνετε κωλοτούμπα».

«Αλλά, δεν φταίει ο δημοσιογράφος που είναι ανθρωποφάγος, όταν εσείς κάνετε τη δήλωση. Δηλαδή, αν κάποιος κάνει μια δήλωση, να μην το προβάλει καμία εκπομπή; Τι θα γεμίσουμε τρεις ώρες τηλεόρασης; Από πότε αυτό που συζητιέται σε μία παρέα στην τηλεόραση λέγεται ανθρωποφαγία; Ζήτησε κανείς να πυροβολήσουμε κάποιον;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: news.gr