Η Δύσκολη Κατάσταση του Χρήστου Μάστορα και η Χαμένη Ευκαιρία Στη Συναυλία της Μαρινέλλας
Media

Η Δύσκολη Κατάσταση του Χρήστου Μάστορα και η Χαμένη Ευκαιρία Στη Συναυλία της Μαρινέλλας




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε την εμπειρία της από μια τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Χρήστο Μάστορα, μετά την αναγκαστική απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο λόγω προβλήματος υγείας. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» δήλωσε ότι, όταν μίλησε με τον τραγουδιστή, τον βρήκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. «Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του», ανέφερε, προσθέτοντας ότι φαινόταν να είναι ξαπλωμένος προσπαθώντας να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του.

Η Σταματίνα ρώτησε τον Χρήστο αν είχε κατανοήσει την κατάσταση γύρω από την απομάκρυνσή του από τη συναυλία. Εκείνος απάντησε ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επισκιάσει τη βραδιά και πως το μόνο που θέλει είναι να γίνει καλά. «Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά. Η κυρία Μαρινέλλα είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες που θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το να σε έχει διαλέξει σε κάτι τέτοιο δεν γίνεται κάθε μέρα», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: news.gr